lördag 6 juli 2013

Sex, YA och rock'n'roll

Ja, kanske inte så mycket sex, då, men en hel del ångande heta kärleksscener och mycket trummor i Jean Haus In the band. Och, ja, jag gillar't! Underbarnet/trummisen Riley har fått collegestipendium men får lägga sina planer på is när det krisar i familjen. Till slut låter hon sig övertalas att provspela för ett lokalt rockband och får såklart giget (hallå, underbarn!). Och coolhetsfaktorn i att spela i ett rockband är ju något högre än i hennes gamla marschband... Det enda smolket i bägaren är gitarristen som naturligtvis är smokin' hot men inte gör någon större hemlighet av att han vill peta Riley från bandet.


Det är lite gulligt, lite sexigt, personerna funkar och storyn håller. Solklar trea, med andra ord! Men ärligt talat, framsidan? Ja, jag ser att det är ett par trumpinnar, men vad är det där rosa? Ser ut som ett läbbigt skavsår eller något ännu äckligare. Urk.

PS För övrigt min andra Kåbåbok och jag börjar inse att det är kan bli en dyr historia. Hur gör ni andra läsplatteägare för att inte förköpa er?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar